Arkib

Muzium Petaling Jaya Majlis Bandaraya Petaling Jaya telah mengadakan Program Jom Melawat Muzium Siri 3/2023 bersama dengan Sekolah Kebangsaan Sri Petaling. Seramai 20 orang murid dan 3 orang guru pengiring terlibat dalam sesi program pada kali ini.
 
Pelbagai pengisian  telah dibuat oleh pihak Muzium Petaling Jaya sepanjang program ini berlangsung. Semoga kerjasama yang terjalin dapat diteruskan dari semasa ke semasa.
 
#jommelawatmuzium
#pjlearningcity
#petalingjayacitycouncil
#majlisbandarayapetalingjaya
#muziumpetalingjaya
#sekolahkebangsaansripetaling
#PJkita
#petalingjaya
#MalaysiaMadani
     
 
 
          
 

Muzium Petaling Jaya Majlis Bandaraya Petaling Jaya ingin menjemput tuan, puan, adik, abang, akak untuk menyertai Kuiz Jom Kenali Artifak Siri 3/2023 di Facebook Muzium Petaling Jaya. Video berkenaan Jom Kenali Artifak Siri 3/2023 telah di muat naik di Facebook Muzium Petaling Jaya. Kuiz bermula dari 21/12/2023 sehingga 25/12/2023. Hadiah Wang Tunai menanti para pemenang. Pemenang akan diumumkan pada 26/12/2026. Selamat Mencuba. Mungkin Andalah Yang Kami Cari.
 
#jomkenaliartifak
#siri3/2023
#jommelawatmuzium
#pjlearningcity
#petalingjayacitycouncil
#majlisbandarayapetalingjaya
#PJkita
#PetalingJaya
 
 

AKAN DATANG JOM KENALI ARTIFAK SIRI 3/2023 di Facebook Muzium Petaling Jaya

Dengan segala hormatnya Muzium Petaling Jaya, Majlis Bandaraya Petaling Jaya ingin menjemput anda untuk menyertai program yang bakal berlangsung ini. 


Persiapkan diri anda untuk mendekati keunikan dan kepelbagaian budaya di Malaysia kerana Jom Kenali Artifak Siri 3/2023 kini kembali dengan sorotan utama yang bertemakan "Kepelbagaian Busana Sarawak".


Orang ramai diminta untuk sentiasa mengikuti perkembangan terkini aktiviti sosial media kami di Facebook Muzium Petaling Jaya kerana video tersebut akan dimuatnaik dalam waktu yang terdekat. 


Stay tuned! 


Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah wang tunai kerana kuiz yang bakal menguji pengetahuan anda akan diberikan berdasarkan video tersebut!


Jom Sertai Kami! 


#jomkenaliartifak

#kuizmuzium

#pjunescolearningcity

#pjlearningcity

#jomkunjungimuzium

#muziumpetalingjaya

#majlisbandarayapetalingjaya

Halaman 1 dari 5

Tinjauan
{{ ngFields[0].errorMsg }}
{{ ngFields[2].errorMsg }}

Pautan Kerjasama
 
Muzium Petaling Jaya
Jalan 10/7, Seksyen 10,
Taman Jaya, 46000 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan
Tel: +603 - 7954 8122
Fax: +603 - 7954 8133
Email: unitmuzium@mbpj.gov.my